La multi ani, Michael!




Pe 29 August, celebrul cantaret Michael Jackson ar fi implinit varsta de 51 de ani, dar soarta nu a fost de partea lui. De cele mai multe ori Michael isi aniversa ziua acasa, cu familia si prietenii apropiati.
"Imi place sa-mi sarbatoresc ziua de nastere alaturi de copiii mei. Vom sta acasa, vom manca tort si ne vom uita la desene animate" ( a declarat artistul in 2008). Aceasta frumoasa zi trebuia sarbatorita alaturi de fani, in cadrul turneului "This is it".
" I love you more (va iubesc si mai mult)" obisnuia sa le raspunda Michael fanilor. Dar astazi il putem contrazice. "Nu Michael, noi te iubim si mai mult." Iubirea pentru Michael trece dincolo de diparitia lui fizica, motiv pentru care milioane de oameni s-au adunat pentru a-i aduce un omagiu, asa cum au stiut ei mai bine. Lumea si-a amintit (in sfarsit!) de ce Michael era atat de Mare. Pentru prima oara ar trebui sa ne oprim din judecat, sa ne intrebam mai intai daca chiar avem acest drept, si sa-l privim ca pe un artist de mare valoare, ca regele muzicii pop.

La multi ani Michael!





O tanara din Timisoara si-a tatuat fata megastarului pe spate:

Niciun comentariu: